Hieronder vindt u de mogelijkheden die het Buurhoes u kan bieden
Receptie tot 300 personen
klein bedrijfsgezeldschap Proatroemte grote zaal zitjes hal en bar
Voor uw feestelijke receptie kunnen wij tot 300 personen tegelijk ruimte bieden. Daarvoor zal de grote zaal geschakeld worden met de gezellige Proatroemte die gekoppeld kan worden aan de zeer ruime hal en entree. Als dat uw wens is, kan er ook gebruik worden gemaakt van het toneel. Eventueel kan in een van de andere zalen een aparte activiteit worden gehouden of de kinderen worden vermaakt. Uiteraard kunnen we voor u de catering verzorgen.

Vergaderen/presentaties

rode zaal conferentie en vergader opstelling grote zaal presentatie borrel na vergadering in Proatroemte
Voor uw vergadering of presentatie kunt u in het Buurhoes ontmoetingscentrum zalen huren met of zonder arrangement voor groepen van 300 (receptie) tot 8 (vergaderen/feestje) personen. Hiervoor zijn verschillende zalen beschikbaar. De grootste zaal en de drie vergaderzalen zijn allen uitgerust met een vaste plafond beamer en een electrisch scherm zodat u uw presentaties professioneel kunt tonen. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de geluidstechniek. Zie hiervoor geluidstechniek. Via het menu kunt u een indruk krijgen van de 6 verschillende zalen en de ruime hal/entree.

 
lopend-lunchbuffet-grote-zaal-soep-en-broodjes-ps lunch-eenvoudig-ps hightea_babyshower-3-ps hightea-tafel_babyshower-ps
babyfeest-meisje-ps grote-zaal-en-podium-ps hal-en-bar-ps proatroemte-ps
hapjes-arrangement-ps
Arrangementen
Voor al uw gelegenheden kan de catering worden verzorgd. Dat kan zeer gevarieerd. Van een koffiepunt bij een voorstelling tot vergaderarrangement of een volledig warm en koud buffet, het is allemaal mogelijk. De bovenstaande foto's geven u een impressie van de mogelijkheden.

Neemt u contact op onze gastvrouw zodat zij met u de uitgebreide mogelijkheden kan bespreken.Menu

Foto's: Buurhoes
Www: lieversmedia

Adres:
Buurhoes
Gaykingastraat 17
9791 CE Ten Boer

ma-vrij 9:00-20:00 uur
Tel. 0619852535

KvK: 51968215
BTW: NL808208524B01